Capital invest logo

Rreth Institucionit

Cfare ofrojme

Minikredi është produkti që ofron një financim të shpejtë për kërkesat tuaja financiare dhe shpenzimet e papritura me të cilat mund të përballeni. Ju mund

Read More »

Kush jemi ne

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e

Read More »

Formular aplikimi

(Aneksi 2)

Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian