Capital invest logo

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është produkti që mundëson kredi personale (4.000- 50.000 Lekë) pa garantor dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/ pasaportë), e aprovuar brenda 15 minutash nga “Capital Invest” sh.a. Kjo Mini Kredi mund të shfrytëzohet për çdo nevojë të përditshme apo për shpenzime të papritura me të cilat ju përballeni.

Klientët trajtohen ndershmërisht, me përkushtim dhe profesionalizëm, pavarësisht moshës, nivelit të të ardhurve, apo historisë së tyre financiare. Aplikimi për kredi mund të kryhet edhe nëpërmjet formularit online, nga aparati juaj celular, tableti apo kompjuteri pavaresisht orarit, ditës apo vendndodhjes suaj kudo ku jeni ne Shqiperi. Procesi është 100% transparent, i thjeshtuar dhe pa procedura te komplikuara burokratike.

Në rast se plotësoni kriteret, ju mund të merrni kredinë me para’ në dorë pranë degëve tona në Tiranë, Durrës, Elbasan, Bajram Curri dhe në cdo pikë RAEA në të gjithë vendin, ose direkt në llogarinë tuaj bankare.

Kriteret për të pëmbushur financimin e kredisë janë:

-Individ nga 21-65 vjeç, rezident në Shqipëri

-Dokument identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), pa garantor,

-I/e punësuar për të paktën 3 muajt e fundit,

SHLYERJA E KREDISË

Ripagimi i kredisë mund të bëhet me para’ në dorë pranë degëve tona në Tiranë, Durrës, Elbasan, Bajram Curri, si dhe në cdo pikë RAEA në të gjithë vendin, ose në llogaritë bankare (sipas detajeve në vijim), duke specifikuar numrin tuaj personal, siç paraqitet në kartën e identitetit, si dhe numrin e kredisë suaj.

Emri i Përfituesit: Capital Invest sh.a

ALPHA BANK
IBAN : AL74 9021 1319 0141 2300 2272 8234

BKT BANK
IBAN : AL9820511021376631CLPRCLALLA

OTP BANK
IBAN : AL05213110370000000000059199

RAIFFEISEN BANK
IBAN : AL26202110060000000021178107

A MUND TA SHTYJ AFATIN PËR RIPAGIMIN E KREDISË ?

Në rast se ju nuk jeni në gjendje të shlyeni kredinë në afat, Capital Invest Sh.A  ju mundëson shtyrjen e afatit të ripagimit për 30 ditë.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian