Capital invest logo

Mikro Kredi për Biznes

Nevoja për kreditim të vazhdueshëm në çdo biznes, pavarësisht përmasave, është pjesë e pandashme e aktivitetit të tij. Me Mikro Kredinë e Biznesit , Capital Invest bën të mundur një linjë kredie për të gjitha nevojat e biznesit. Ju mund të zgjidhni afatin e kredisë tuaj nga 0 deri në 60 muaj, me interes 24% në vit dhe komision disbursimi 2%. Ne vlerësojmë modelin tuaj të operimit dhe akordojmë një shumë limit, të cilën ju mund ta përdorni në çdo kohë sipas rastit, dhe sigurisht të paguani vetëm për pjesën e përdorur. Fleksibilititeti i këtij instrumenti, lejon çdo sipërmarrës të tejkalojë vështirësitë e momentit apo të marrë një hap tjetër për zhvillimin e biznesit të tij.

Analiza e kujdesshme fillestare nga ekspertët tanë, është baza e një marrëdhënie të shëndetshme dhe afatgjatë.

Capital Invest ju përshtat sipas tipoligjisë tuaj të biznesit, linjat e posaçme të kredisë.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian