Capital invest logo

KONTROLLONI BORXHIN- Mos e lini atë t’iu kontrollojë ju!

KONTROLLONI BORXHIN  ! 

Nëse nuk jeni të kujdesshëm, “BORXHI” do t’ju kontrollojë ju!

  1. Shumë “kredi” krijojnë probleme me pagesat. Merrni hua (borxh) aq sa mund të përballoni gjendjen tuaj financiare dhe kur të jeni të sigurt për mundësinë e shlyerjes.
  2. Shmangni kreditë e shumëfishta; sidomos marrjen e një kredie për të paguar një kredi tjetër.
  3. Merrni kredi për investime, pagesa urgjente, detyrime të paparashikuara etj., por shmangni marrjen e kredisë për gjërat që nuk keni nevojë.

Hua/borxh i tillë mund të merret për të:

  • Paguar borxhe të tjera.
  • Pushime/shpenzime luksi.
  • Festa dhe dhurata

Capital Invest Sha është këtu për t’iu ndihmuar.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian