Capital invest logo

Informacionet e fundit

Kush jemi ne

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e

Read More »

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha

Read More »

Pse te zgjedh Capital Invest

Capital Invest është gjithmonë pranë jush, me financim të shpejtë, 0% INTERESA dhe 0,5%-1% komisione ditore. Ju mund të merrni kredi nga 5000-500000 Lekë, nëpërmjet

Read More »

Kredi personale

Cfarë është një kredi personale? Kredia personale është marrja hua e një shume parash për t’i përdorur për qëllime të ndryshme si: mbulimi i shpenzimeve

Read More »

Formular aplikimi

(Aneksi 2)

Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian