Capital invest logo

Specialist/e Monitorimi

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 
Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu, duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen.

Ne jemi ne kërkim të:
Pozicioni:             Specialist/e Monitorimi
Departmenti:        Kredisë
Vendndodhja:       Tiranё
Mosha e preferuar: 25-35 vjec


Kualifikimet: Diplomë universitare ne profilin Financë, Administrim-Biznes, Ekonomiks.
Eksperienca pune: Jo më pak se 2 vjet përvojë në fushën e financës. Preferohet në institucione financiare.
Të ketë njohuri të mira në gjuhën angleze (në të folur & të shkruar)


Aftësi:
Të ketë aftësi shumë të mira të komunikimit dhe të bashkëpunimit në grup,
Të ketë aftësi shumë të mira organizative,
Të jetë person energjik dhe me vetëmotivim të lartë në punë,
Të ketë aftësi dhe pavarësi në vendimarrje brenda kompetencave të pozicionit,
Të ketë aftësi shumë të mira ndërpersonale.
Kërkohet të ketë leje drejtimi: klasi B


Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në adresën: info@capitalinvest.com.al / ebanushi@capitalinvest.com.al
Numer telefoni +355 68 90 22 206


Afati i dorëzimit: 28.01.2022

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian