Capital invest logo

Si te marrim kredi te shpejte

Capital Invest sh.a ju mundëson marrjen e një kredie në shuma të vogla (5000-50000 Lekë) për kërkesat tuaja, në një kohë rekord. Nëse jëni lodhur nga procedurat e shumta dhe burokracitë e tepërta, e sidomos nga pritja në rradhë të gjata në banka dhe institucione të tjera financiare, atëherë jenë në vendin e duhur. Përse?

  • Aprovim brenda 15 minutash (në rast se përmbushni kriteret)
  • Mundësi aplikimi online ose në degët tona (si dhe të partnerëve tanë RAEA)
  • Dokumentacion i thjeshtë (kartë identiteti/pasaportë)
  • Mundësi shtyrjeje nëse nuk mund të shlyeni kredinë brenda afatit
  • Transparencë dhe informacion i detajuar
  • Disponueshmëri maksimale, staf mikpritës dhe i përkushtuar.

Mos u shqetësoni nëse nuk keni mundësi të shlyeni kredinë tuaj brenda afatit të përcaktuar. Ju do të mund ta shtyni afatin në varësi të rastit apo situatës. Ne jemi të vetëdijshëm se po ndeshemi me një realitet ku burimet janë të kufizuara dhe nevojat gjithnjë e më të pakufizuara. Ne jemi aty për klientët tanë dhe përpiqemi të ndërtojmë marrëdhënie solide në mënyrë që të krijojmë besueshmëri maksimale tek ta.

Capital Invest sh.a është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian