Capital invest logo

Si të aplikoj?

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

Zgjidhni shumën e dëshiruar (4000-50000 Lekë) Zgjidhni afatin (7-30 ditë) Klikoni “Apliko”

RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

Vendosni ID-në, numrin e telefonit dhe e-mail-in tuaj Skuadra MiniKredi do t’ju kontaktojë pas aplikimit tuaj

TËRHIQ KREDINË

Tërheqja CASH mund të kryhet pranë degëve tona ose të partnerëve tanë, duke paraqitur vetëm ID-në tuaj (adresat i gjeni këtu).

A kualifikohem?

INDIVID nga 21 – 65 vjeç

Të gjithë shtetasit shqiptarë rezidentë në Republikën e Shqipërisë ndërmjet moshës nga 21 – 65 vjeç mund të aplikojnë për një MiniKredi.

Rezident në Shqipëri

Të ardhurat e rregullta mujore janë një nga kushtet për të aplikuar për një MiniKredi. Në disa raste, mund t’ju kërkohet të siguroni prova të punësimit ose të ardhurave nga burime të tjera në mënyrë që aplikimi juaj të kompletohet me sukses.

Vetëm me kartë identiteti

Për të aplikuar për një kredi Capital MiniKredi duhet të keni një kartë identiteti ose pasaportë të vlefshme në momentin e aplikimit dhe gjatë tërheqjes së fondeve

3 Muaj të punësuar

Ju duhet të keni numrin tuaj të telefonit celular dhe adresë emaili (jo e detyrueshme) për të aplikuar. Ne do t’ju dërgojmë një fjalëkalim në telefonin tuaj celular për të kontrolluar aplikimin tuaj.

en_USAlbanian