Capital invest logo

Si perfitohet kredia ditore

Si perfitohet kredia ditore? Çdo kush nga ne ka nevojat e tij për financim të momentit. Capital Invest me kredinë ditore ofron një zgjidhje të shpejt për kërkesat imediate për para. Vetëm me kartën e identitetit, ju mund të aplikoni për një kredi të shpejt në të gjithë rrjetin e degëve të Capital Invest. Gjithashtu dhe nëpërmjet partnerëve tanë. Një përgjigje e shpejt do t’ju vijë nga stafi i specializuar. Vetëm në disa hapa të thjeshtë ju do të përfitoni zgjidhjen për kërkesën tuaj për financim.

Fleksibiliteti është një nga avantazhet tona. Ju mund të zgjidhni afatin e kredisë tuaj nga 7 deri në 30 ditë, me interes 0% dhe komision angazhimi nga 0.5% në 1 % në ditë.

Si perfitohet kredia ditore? Nëse përsëri jeni në vështiresi, mos u shqetësoni! Paraqituni në një nga pikat tona apo të partnerëve tanë, dhe bëni një kërkesë për shtyrjen e datës së pagesës së detyrimit, vetëm duke paguar tarifën përkatëse dhe asnjë detyrim shtesë nuk do të shtohet për ju.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare, institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse, përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër. Të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian