Capital invest logo

Si funksionon aplikimi për kredi të shpejtë?

1.Zgjidh shumën dhe afatin e pagesës
Zgjidhni shumën e dëshiruar (5000-50000 Lekë)
Zgjidhni afatin (7-30 ditë)
Klikoni “Apliko”
2.Regjistro të dhënat e tua (vetëm herën e parë)
Vendosni ID-në, numrin e telefonit dhe e-mail-in tuaj
Skuadra MiniKredi do t’ju kontaktojë pas aplikimit tuaj
3.Tërhiq kredinë
Tërheqja CASH mund të kryhet pranë degëve tona ose të partnerëve tanë, duke paraqitur vetëm ID-në tuaj (adresat i gjeni këtu).

Kriteret:

Individë nga 21 – 65 vjeç

Shtetas shqiptarë, rezidentë në Republikën e Shqipërisë.

Të ardhurat e rregullta mujore janë një nga kushtet për të aplikuar për një mini kredi. Në disa raste, mund t’ju kërkohet të siguroni prova të punësimit ose të ardhurave nga burime të tjera, në  mënyrë që aplikimi juaj të kompletohet me sukses. 

Kartë identiteti/ pasaportë të vlefshme. Ato duhen në momentin e aplikimit dhe gjatë tërheqjes së fondeve 3 Muaj të punësuar.

-Ju duhet të keni numrin tuaj të telefonit celular dhe adresë emaili (jo e detyrueshme) për të aplikuar. Ne do t’ju dërgojmë një fjalëkalim në telefonin tuaj celular për të kontrolluar aplikimin tuaj.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian