Capital invest logo

Si bëhen pagesat për MiniKredi?

Ripagimi i kredisë mund të bëhet me para’ në dorë pranë degëve tona në Tiranë, Durrës, Elbasan, Bajram Curri, si dhe në cdo pikë RAEA në të gjithë vendin, ose në llogaritë bankare (sipas detajeve në vijim), duke specifikuar numrin tuaj personal, siç paraqitet në kartën e identitetit, si dhe numrin e kredisë suaj.

Emri i Përfituesit: Capital Invest sh.a

ALPHA BANK
IBAN : AL74 9021 1319 0141 2300 2272 8234

BKT BANK
IBAN : AL9820511021376631CLPRCLALLA

OTP BANK
IBAN : AL05213110370000000000059199

RAIFFEISEN BANK
IBAN : AL26202110060000000021178107

A MUND TA SHTYJ AFATIN PËR RIPAGIMIN E KREDISË ?

Në rast se ju nuk jeni në gjendje të shlyeni kredinë në afat, Capital Invest Sh.A  ju mundëson shtyrjen e afatit të ripagimit për 30 ditë.

Për më shumë informacion dhe për të kryer pagesat në degët e Capital Invest sh.a, ju lutem klikoni këtu.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian