Capital invest logo

Si perfitohet kredia ditore

Çdo kush nga ne ka nevojat e tij për financim të momentit. Capital Invest me kredinë ditore ofron një zgjidhje të shpejt për kërkesat imediate për para. Vetëm me kartën e identitetit, ju mund të aplikoni për një kredi të shpejt në të gjithë rrjetin e degëve të Capital Invest në Shqipëri, gjithashtu dhe nëpërmjet partnerëve tanë. Një përgjigje e shpejt do t’ju vijë nga stafi i specializuar dhe vetëm në disa hapa të thjeshtë ju do të përfitoni zgjidhjen për kërkesën tuaj për financim.

Fleksibiliteti është një nga avantazhet tona. Ju mund të zgjidhni afatin e kredisë tuaj nga 7 deri në 30 ditë, me interes 0% dhe komision angazhimi nga 0.5% në 1 % në ditë.

Nëse përsëri jeni në vështiresi, mos u shqetësoni! Paraqituni në një nga pikat tona apo të partnerëve tanë, dhe bëni një kërkesë për shtyrjen e datës së pagesës së detyrimit, vetëm duke paguar tarifën përkatëse dhe asnjë detyrim shtesë nuk do të shtohet për ju.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian