Capital invest logo

Pse te zgjedh Capital Invest

Capital Invest është gjithmonë pranë jush, me financim të shpejtë, 0% INTERESA dhe 0,5%-1% komisione ditore. Ju mund të merrni kredi nga 5000-500000 Lekë, nëpërmjet aplikimit shumë të thjeshtë, VETËM ME NJË MJET IDENTIFIKIMI (kartë identiteti/pasaportë).

Aplikimi aprovohet NË 15 MINUTA, nëse ju përmbushni kriteret e përcaktuara (të jeni shtetas dhe rezident në Shqipëri, në marrëdhënie pune për të paktën 3 muajt e fundit dhe të mos jeni debitor në sistemin e Bankës së Shqipërisë).

Nuk është e nevojshme t’i nënshtroheni procedurave afatgjata dhe burokratike në banka, nëse ju zgjidhni të financoheni nga Capital Invest në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian