Capital invest logo

Para me hua

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson para me hua, pra kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një kartë identiteti. Kredi e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha.

Aplikimi për kredi mund të bëhet edhe ONLINEnga celulari juaj, tableti apo një kompjuter pavarësisht orarit, ditës apo vendndodhjes suaj kudo jeni në Shqipëri. Online gjeni edhe asisencën e duhur

Një kredi e shpejtë ditore mund të përdoret për çdo nevojë të përditshme apo për shpenzime të jashtëzakonshme ose të papritura që ju përballeni. Para me hua ofrohen për AQ DITË SA JU NEVOJITEN me produktin e Capital Invest Mini Kredi.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian