Capital invest logo

Ulje e aplikueshme ndaj klientëve përsëritës PAS HERËS SË TRETË (kredia e 4-t dhe e 5-të)

Jeni klient përsëritës? Keni marrë kredi të paktën 3 (tre) herë pranë degëve tona?
Capital Invest shpërblen klientët besnikë duke ofruar ulje në VETËM 0,8% KOMISION DITOR, dhe 0% INTERESA!
Vetëm me kartë identiteti/pasaportë. Aprovim në 15 minuta!
Capital Invest Ju falenderon për besimin Tuaj!

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian