Capital invest logo

Promocion me rastin e Festës së Pashkëve Ortodokse

Gëzuar Pashkët nga Capital Invest sh.a!

Mbuloni shpenzimet tuaja për të blerë dhurata ose për të udhëtuar me të afërmit tuaj në këtë ditë të shënuar, duke marrë kredi me 0% INTERES dhe ulje në VETËM 0,4% KOMISION DITOR, PAVARËSISHT nëse jeni klient i ri ose përsëritës!
Shuma: 4.000-50.000 Lekë; Afati i shlyerjes: 7-30 ditë
Kriter: Marrëdhënie pune të paktën 3 muajt e fundit.
Aplikim vetëm me mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), aprovim në 15 minuta!
Ofertë e vlefshme vetëm në datat 22-23/04/2022!

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian