Capital invest logo

Arketare/Operatore

Shoqëria CAPITAL INVEST sh.a është Institucion Financiar Mikrokredie.                 
Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen.

Ne jemi në kërkim të:
Pozicioni: Arkëtare/operatore
Departamenti: i Kredisë
Vendndodhja: Dega “Bulevardi Zogu i Parë”, Tiranë.

Kualifikimet: Diplomë universitare në profilin e ekonomisë
Eksperienca pune: Min. 1-2 vjet eksperiencë në një fushë të ngjashme, preferohet në Institucione Financiare.


Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Shërbim klientele: prezantimi i produktit dhe kushtet.e tij
• Kryerja e procesit të: aplikimit, disbursimit, arkëtimit.
• Mbledhja e informacioneve të sakta nga klientët për administrimin korrekt të setit të dokumentacionit për disburim dhe arkëtim kredie.
• Monitorimi dhe menaxhimi i fluksit të klientëve
• Monitorimi dhe menaxhimi i buxhetit si dhe shpërndarja e tij
• Përgatitja e raporteve periodike (javore, mujore) mbi aktivitetin e degës


Aftësi:
• Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi
• Aftësi të shkëlqyera negociuese
• Aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës dhe fluksit të klientëve
• Të ketë leje drejtimi, kategoria B

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në
adresën: info@capitalinvest.com.al / jdervishi@capitalinvest.com.al


Afati i dorëzimit: 31/03/2022

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian