Capital invest logo

Mirëprisni Pranverën me Capital Invest!

Mbuloni shpenzimet për të blerë dhurata apo për të udhëtuar me familjen/shoqërinë tuaj duke marrë kredi me 0 % INTERESA, dhe ulje në VETËM 0,4% KOMISION DITOR, pavarësisht nëse jeni klient i ri ose përsëritës!
Shuma: 5.000-50.000 Lekë; Afati i shlyerjes: 7-30 ditë.
Kriter: Marrëdhënie pune të paktën 3 muajt e fundit.
Aplikim me kartë identiteti, aprovim në 15 minuta!
Ofertë e vlefshme vetëm në datën 14/03/2022!

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian