Capital invest logo

MiniKredia e parë ofrohet me:

15 %
Interes
0 %
Komision

Merr kredi nga 4.000 deri në 50.000 ALL
Afati i pageses 30 ditë
50% ulje për kredinë e parë

No selected calculator

PËRSE TË ZGJEDH MINI KREDINË ?

Kriteret e financimit

INDIVID nga 21 – 65 vjeç
Rezident në Shqipëri
Vetëm me kartë identiteti
3 Muaj të punësuar

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010).
Produkti MiniKredi është produkti që mundëson kredi personale (4.000- 50.000 Lekë) pa garantor dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/ pasaportë), e aprovuar brenda 15 minutash nga “Capital Invest” sh.a.
Aplikoni online në website-n tone www.capitalinvest.com.al ose paraqituni pranë cdo dege të “Capital Invest” ose RAEA kudo në Shqipëri.

HAPAT PËR KREDI

ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS

Zgjidhni shumën e dëshiruar (4000-50000 Lekë)
   Zgjidhni afatin (7-30 ditë)  Klikoni “Apliko”

REGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë)

Vendosni ID-në, numrin e telefonit dhe e-mail-in tuaj Skuadra MiniKredi do t’ju kontaktojë pas aplikimit tuaj.

TËRHIQ KREDINË

Tërheqja CASH mund të kryhet pranë degëve tona ose të partnerëve tanë, duke paraqitur vetëm ID-në tuaj (adresat i gjeni këtu).

Merrni PARA në 15 MINUTA

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE!

Capital Invest është një nga institucionet më serioze ku kam marrë shërbim. Më ka bërë përshtypje stafi i sjellshëm, korrektësia dhe gatishmëria që tregonin për të më shpjeguar cdo detaj.

Entela H.

Mendimi im i parë kur ndodhem në vështirësi financiare është Capital Invest. Jam klient i rregullt prej shumë kohësh dhe mund të them që nuk jam zhgënjyer asnjëherë.

Gazmend B.

Cfarë më bën mua të zgjedh këtë institucion? Shmang rradhët e gjata në banka, të shkuarit sa andej-këtej dhe kursej kohën. Ata që duan të marrin kredi të vogla, marrin zgjidhje në 15 minuta, vetëm me kartë identiteti.

en_USAlbanian