Capital invest logo
MiniKredi
Për 15 minuta paratë në dorë
Kredi
Konsumatore
Mikro Kredi
për Bizneset
Kredi Agro
Shërbime
konsulence
Ndërtimi i
plan-biznesit
Previous
Next
MiniKredi
Për 15 minuta paratë në dorë
Kredi
Konsumatore
Mikro Kredi
për Bizneset
Kredi Agro
Shërbime
konsulence
Ndërtimi i
plan-biznesit
Previous
Next

Kredi Ditore

Capital Invest me kredinë ditore ofron një zgjidhje të shpejt për kërkesat imediate për para.

Pse MiniKredine?

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një kartë identiteti.

Mikro Kredi për Biznes

Ne vlerësojmë modelin tuaj të operimit dhe akordojmë një shumë limit, të cilën ju mund ta përdorni në çdo kohë sipas rastit, dhe sigurisht të paguani vetëm për pjesën e përdorur.

LLOGARISNI KREDINE TUAJ

Loan Calculator

  Original Size  

Ofrojmë zgjidhje për një
Biznes Solid dhe të Fortë

Ne transformojmë mënyrën se si zgjidhjet e problemeve financiare i transmetohen korporatave.
Ekipi jonë kombinon ofertën me ekspertizën e shërbimeve financiare për t’i ardhur në ndihmë klientëve.

Shërbimet e
konsulencës

Ndërtimi i një
plan - biznesi

Lini një Takim

Na kontakto !
I japim Zgjidhje Problemeve të
Biznesit Tuaj!

Jemi partnerë të besueshëm për
shërbimet tuaja financiare.

en_USAlbanian