Capital invest logo

Kreditimi per mbeshtetje

Arsyet për marrjen e një kredie personale, kreditimi per mbeshtetje.


Ka shumë arsye që ju mund të dëshironi të konsideroni marrjen e një kredie personale, duke përfshirë:

Emergjencat: Nëse keni nevojë të paguani faturat tani dhe nuk doni të vonoheni, mund të merrni një hua urgjente për të mbuluar ato shpenzime. Nëse humbni punën tuaj, zvogëloni orët e punës ose keni një faturë mjekësore urgjente. Një kredi personale mund të plotësojë nevojat tuaja në një afat të shkurtër.
Konsolidimi i borxhit: Ju mund të kurseni para për pagesat e interesit kur konsolidoni borxhin e kartës së kreditit me interes të lartë me një kredi personale.
Përmirësimet ose riparimet e shtëpisë: Nëse ju keni nevojë të rimobiloni shtëpinë tuaj ose ta ri lyen. Një kredi për përmirësimin e shtëpisë mund të paguajë për riparime nëse nuk keni para dhe nuk doni të përdorni kartën tuaj të kreditit.
Piketat kryesore të jetës: Nëse planifikoni një lëvizje të madhe për një punë të re ose të ndihmoni fëmijën tuaj për pagesat e shkollës.

Kreditimi per mbeshtetje nga Capital Invest. Pra ju mund të keni shumë arsye se pse ju keni nevojë për kredi. Tek Capital Invest ju mund të gjeni kredinë që ju nevojitet.

Produkti MiniKredi

Produkti MiniKredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale. Pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një kartë identiteti. Kredi e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha.

Aplikimi për kredi mund të bëhet edhe ONLINE. Nga celulari juaj, tableti apo një kompjuter pavarësisht orarit, ditës apo vend ndodhjes suaj kudo jeni në Shqipëri. Online gjeni edhe asisencën e duhur

Një kredi e shpejtë ditore mund të përdoret për çdo nevojë të përditshme. Si dhe për shpenzime të jashtëzakonshme ose të papritura që ju përballeni. Ajo ofrohet për AQ DITË SA JU NEVOJITET.

E aprovuar për 15 minuta. Ju mund ta merrni kredinë me para në dorë (CASH) pranë Degës tek Bulevardi “Zog i Parë” Tiranë. Degës pranë 21 Dhjetorit. Pranë zyrave të Capital Invest në qytetet Durrës, Elbasan ose pranë zyrave te agjentëve tanë në rrethe. Ose direkt në llogarinë tuaj bankare.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian