Capital invest logo

Kredite e buta

Arkëtare/operatore

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për

Read More »

Specialist i Rekuperimit dhe Koordinimit

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për

Read More »

Specialist/e Monitorimi

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu, duke dhuruar

Read More »

Specialist Marketingu

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA  është  Institucion Financiar Mikrokredie.                  Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,

Read More »

Formular aplikimi

(Aneksi 2)

Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian