Capital invest logo

Kredi personale

Cfarë është një kredi personale?

Kredia personale është marrja hua e një shume parash për t’i përdorur për qëllime të ndryshme si: mbulimi i shpenzimeve të papritura (vizita mjekësore), rinovimi i ambienteve të shtëpisë/zyrës, udhëtime etj.

Avantazhi kryesor i kredisë personale është fleksibiliteti; një bankë apo institucion financiar lejon një individ që të shlyejë borxhin sipas kohës që i nevojitet, brenda disa kritereve të paracaktuara.

Avantazhet e një kredie personale

1.Aprovim i shpejtë- në përgjithësi kreditë personale aprovohen brenda 24 orëve. Në “Capital Invest” sh.a, MiniKredia juaj do të aprovohet brenda 15 minutave, në rast se përmbushni kriteret.
2.Pa kolateral- në Capital Invest ju mund të merrni kredi pa garantor, vetëm me një mjet identifikimi
3.Lehtësi në përdorim- një kredi personale mund të përdoret për disa qëllime njëkohësisht, ndryshe nga kreditë e tjera si (Kredi për shtëpi, kredi për makinë etj).
4.Dokumentacion i thjeshtë- klientët mund të sigurojnë dokumentet e nevojshme në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Në “Capital Invest” sh.a mjafton që klientët të jenë të pajisur me një mjet identifikimi të vlefshëm (kartë identiteti/pasaportë).
5.Disbursim i shpejtë- klientët marrin paratë në dorë për 15 minuta.

Kërkesa të shpejta, financim i shpejtë!

Capital Invest sh.a është vendi i duhur për t’u financuar brenda 15 minutash, për kërkesat tuaja të shpejta apo shpenzimet e papritura në shuma të vogla monetare. Ju mund të merrni kredi të shpejtë me vetëm 0,5%-1% komision ditor dhe 0% interesa, vetëm me një mjet identifikimi.
Aplikoni online ose na vizioni në degët tona në Tiranë, Durrës, Elbasan, B. Curri si dhe në çdo pikë RAEA kudo në Shqipëri.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian