Capital invest logo

Kredia falas

Kredia falas tek Capital Invest nuk është aspak e vështirë për t’u marrë. Kredia falas mund të quhet si hua e ndryshme dhe grante kur keni mundësi në dispozicion. Arsyeja pse mund të quhet një kredi falas është se nuk do të ketë interes të ngarkuar, tarifa origjine është zero dhe kostoja e huamarrjes së parave do të mbahet sa më e ulët.

Kredia falas dhe të mirat e saj

Potenciali për të kursyer para: Nëse paguhet siç duhet, një hua pa interes mund t’ju kursejë shumë para.
Mund t’ju lejojë të përballoni gjërat më shpejt: Mund të duhet shumë kohë për të kursyer për blerje të shtrenjta si shtëpi, automjete etj.
Kreditë pa interes ju lejojnë të përfitoni nga procedura dhe ta paguani atë pa interes të ngarkuar e cila është gjëja më e rëndësishme.

Aplikoni tani për të pëfituar ofertat më të mira tek CAPITAL INVEST

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian