Capital invest logo

Kredi personale

Çfarë është një kredi personale?

Një kredi personale është një shumë jo e lartë parash që mund të merrni hua për t’i përdorur për qëllime të ndryshme personale si:

Shpenzimet e lëvizjes
Konsolidimi i borxhit
Faturat mjekësore
Shpenzimet e dasmës
Rinovimet ose riparimet e shtëpisë
Kostot e pushimeve
Shpenzime të papritura, etj.
Këto kredi ndryshojnë nga huatë e tjera me këste – të tilla si kreditë studentore, kredië për makina dhe kreditë hipotekore – që përdoren për të financuar shpenzime specifike (p.sh. arsimi, blerja e automjeteve dhe blerja e shtëpisë). Ju mund të gjeni hua personale (5000-50000 Lekë) duke aplikuar në fromularin e  faqes online të Capital Invest, gjithashtu ju mund të vizitoni edhe degët tona (Tiranë, Elbasan, Bajram Curri etj.) ose në cdo pikë të parterëve tanë RAEA.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian