Capital invest logo

Kredi per mobilim

Shtëpia juaj vjetërohet me kalimin e viteve. Ju dëshironi ta dekoroni shtëpinë tuaj, të shtoni ngjyrë të re në mure, të shtoni mobilje të reja, të shtoni pjesë dekorative në dhomën tuaj, të shtoni perde dhe trajtime të reja të dritareve, të përmirësoni të gjitha dhomat në shtëpi dhe gjëra të tilla. Ju keni shumë gjëra për të bërë në mënyrë që shtëpia juaj të duket tërheqëse dhe e bukur, por ju keni pak para. Mos u shqetësoni.

Ju mund të merrni një kredi per mobilim ose ndryshe një kredi personale për shtëpinë tuaj tek Capital Invest. Përmirësimi, mbështetja do të përmirësojë pamjen, stilin, estetikën dhe ndjenjën e përgjithshme të shtëpisë tuaj. Kjo është arsyeja pse ju keni nevojë për një kredi per mobilim.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian