Capital invest logo

Kredi per 1 ore

Kredi per 1 ore është një kredi afatshkurtër. Kredia per 1 ore është në dispozicion për një emergjencë financiare kur keni nevojë për para shpejt.
Për të aplikuar online është shumë më e lehtë. Ajo është më e shpejtë dhe me e sigurt për të kërkuar para urgjente.
Kërkesa juaj duhet të rishikohet edhe të vërtetohet para se të merrni paratë.
Kur aplikoni për një kredi per 1 ore, ju po aplikoni për një kredi të rregullt online të pagesës. Të gjitha kreditë e ditës së pagimit janë menduar të jenë kredi emergjente për situata të vështira. Për shembull, makina juaj u prish dhe ju duhet ta rregulloni tani sepse ju duhet për një rast specifik. Nëse ju nuk keni para të mjaftueshme për ta bërë atë sot atëherë kredia per 1 ore është zgjedhja e duhur për ju.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian