Capital invest logo

Kredi pa guarantor

Kredi pa guarantor janë një lloj kredie pa garanci. Ju duhet që të kuptoni normën e interesit dhe kushtet e shlyerjes para se të aplikoni për një kredi pa guarantor.

Por edhe pse ato nuk tregtohen si “kredi jo garantuese”, ka shumë lloje të tjera kredish që nuk kanë nevojë të keni një garanci si:

Kredi personale
Kredi të pasigurta

Ajo që funksionon më mirë për ju do të varet nga rrethanat tuaja, kështu që ju duhet të shikoni edhe kreditë e tjera

Si të merrni një kredi pa guarantor

Ju mund të aplikoni online tek Capital Invest edhe më pas ju duhet të prisni verifikim nga ne

Sa para kam nevojë për të marrë hua?

Nëse vendosni të merrni një kredi, duhet të kuptoni se sa keni nevoj të merrni hua. Gjithashtu duhet të bëni me dije se për çfarë planifikoni të përdorni kredinë, si përmirësimi i shtëpisë, financimi i një martese ose blerja e një makine të re.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian