Capital invest logo

Kredi me interesa te ulta

Çfarë është një kredi me interesa te ulta? Capital Invest
Një kredi me interesa te ulta është një lloj kredie me këste. Këto kredi personale janë shuma fikse me një afat kohor të përcaktuar të pagesës dhe zakonisht kanë një normë fikse interesi. Kreditë me interes të ulët janë ndër më konkurruesit për t’u kualifikuar, që do të thotë se do të paguani më pak gjatë jetës së kredisë. Norma juaj e interesit është zakonisht shumë më e ulët se mesatarja e kartës së kreditit.

Si mund të kualifikoheni për një normë të ulët interesi?
Kreditë personale me interesa te ulta mund të jenë të vështira për t’u kualifikuar. Në përgjithësi duhet të jeni ndër huamarrësit më të besueshëm për t’u miratuar. Huadhënësit janë në kërkim të të ardhurave të qëndrueshme, kredit të mirë dhe një raport të arsyeshëm të borxhit ndaj të ardhurave.

Nëse jeni duke kërkuar për kredi afatgjat dhe me interes të ulët. Një kredi personale mund të jetë opsioni i duhur.
Apliko tani në Capital Invest

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian