Capital invest logo

Kredi me aplikim online

Tani në Capital Invest ju mund të aplikoni edhe online duke jua bërë më të lehtë për të marr një kredi.
Ju mund të aplikoni për çfarëdolloj kredie.
Për një kredi me aplikim online dokumentacioni bëhet komplet online dhe nuk ka nevoj për letra të tjera.
Pra ju duhet të dërgoni një ID dhe dokumentacionin e nevojshëm për të aplikuar.
Nëse merrni një kredi me aplikim online paratë mund të depozitohen direkt në llogarinë tuaj bankare.
Megjithatë ju mund të vizitoni edhe deget tona për më shumë.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian