Capital invest logo

Kredi me 0 interes

Një kredi me 0 interes është një hua të cilën e keni për një periudhë të shkurtër kohore. Një kredi pa interesa do të thotë që e keni me 0% interes. Për një angazhim kredie afatshkurtër mund të merret vërtet në formën e një karte krediti. Mund të jetë një mënyrë e dobishme për të marrë hua para në afat të shkurtër pa asnjë kosto shtesë.

A mund të marr një kredi me 0 interes?

Shumica e kredive ngarkojnë interes. Kreditë dhe hipotekat personale ngarkojnë të gjitha një normë interesi vjetore. Disa banka ofrojnë huamarrje pa interes deri në një shumë të caktuar. Por ju duhet të aplikoni dhe të rregulloni këtë lehtësi huamarrjeje paraprakisht.

Forma më e thjeshtë e kredisë pa interes është një kartë krediti. Kjo ju jep fleksibilitet për të përdorur periudhën e huasë pa interes sa herë që keni nevojë për të. Kohëzgjatja mesatare e marrjes së një kredie pa interes mund të jetë më shumë se një muaj deri në dy vjet. Për një kartë krediti tradicionale. Ju keni rreth 50 ditë nga data e marrjes së kredisë para se të filloni të paguani interes për të.

Kartat e kreditit të specializuara pa interes janë në dispozicion të cilat ofrojnë interes 0% për 12 deri në 24 muaj. Këto karta në përgjithësi përdoren nga njerëzit që kanë një borxh ekzistues të kartës së kreditit dhe që duan pak kohë për ta shlyer atë. Ofruesi i kartës së kreditit do t’ju ngarkojë me një tarifë për transferimin e bilancit tuaj ekzistues në kartën e kreditit 0%.

Si funksionojnë kreditë me 0 interes ?

Nëse jeni duke kërkuar për kredi afatgjatë dhe me interes të ulët. Një hua personale mund të jetë opsioni i duhur. Por nëse doni kredi afatshkurtra pa interes. Atëherë një kartë krediti ose lehtësim falas i mbitërheqjes është ndoshta opsioni i vetëm që do të jetë i zbatueshëm.

Ju mund të merrni një periudhë huaje pa interes duke përdorur një kartë krediti. Ajo ju duhet për të blerë mallra ose shërbime, duke përdorur lehtësinë e mbitërheqjes me bankën tuaj. Sidoqoftë, huatë personale me interes 0% nuk ​​ekzistojnë në të vërtetë, pasi kreditë personale dhe të siguruara gjithmonë kanë interes të përfshirë në pagesat.

Kreditë mund të përdoren për blerje ose projekte të mëdha, pasi normat e interesit janë përgjithësisht mjaft të ulëta për shumat e huamarrjes midis 3,000 dhe 10,000. Ato janë më të përshtatshme për huamarrjen afatgjatë të parasë me një normë të ulët. Sidoqoftë, ato nuk janë aq fleksibile sa format e tjera të huamarrjes si kartat e kreditit, për shembull.

Pra, është mjaft e zakonshme që njerëzit të marrin një hua për të blerë një makinë të re, ose për të rinovuar kuzhinën e tyre. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për lekë shpejt. Atëherë huamarrja në kartën tuaj të kreditit ose lehtësimin e mbitërheqjes në llogarinë tuaj aktuale janë mënyrat më të shpejta dhe më të thjeshta të huamarrjes së parave afatshkurtra.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare, institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse, përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian