Capital invest logo

Kredi Konsumatore

Dëshira dhe kërkesa për plotësimin e nevojave të përditshme është gjithmonë prezente tek secili prej nesh. Kredia Konsumatore e Capital invest, ofron zgjidhjen ideale për të gjithë ata që dëshirojnë të kryejnë blerje produktesh të natyrave të ndryshme, apo për shpenzime të parashikuara të cilat kalojnë buxhetin tuaj mujor, duke u dhënë mundësinë ta ndajnë në pagesa fikse mujore.

Me një afat deri në 12 muaj dhe interes fiks mujor prej 2%, Kredia Konsumatore nga Capital Invest është një nga instrumentat e financimit individual me konkurues nē treg. Çdo individ shqiptar i moshës 20 deri ne 60 vjeç, mund të aplikojë për një shumë financimi deri në 300.000 lek, pa asnjë angazhim fillestar.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian