Capital invest logo

Kredi konsumatore

Kredi konsumatore është një formë e financimit që bënë të mundur blerjen e artikujve me çmim të lartë. Të cilat nuk mund ti paguani me para në dorë sot.

Capital Invest është zgjedhja më e mirë për kredinë konsumatore si dhe shumicën e kredive.

Kredi konsumatore dhe kreditë e tjerë vijnë në shumë forma, duke filluar nga diçka aq e thjeshtë sa një kartë krediti deri në huadhënie më komplekse si hipotekat, kreditë për automjete dhe kredia për studentë.

Nëse keni nevojë të huazoni para për një artikull thelbësor ose për ta bërë jetën tuaj më të menaxhueshme. Është një gjë e mirë të njiheni me llojet e kredive dhe kredive që mund të jenë në dispozicion për ju dhe kushtet që duhen.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian