Capital invest logo

Kredi e shpejte me karte identiteti

Cfarë është nje kredi e shpejte?

Kredi e shpejte me karte identiteti si ta marrim atë?
Cfarë është një kredi e shpejte? Një kredi e shpejte është një kredi me këste personale afatshkurtra. Mund ta përdorni për të mbuluar një shpenzim të papritur ose urgjencë. Kreditë me këste kanë një normë interesi fikse dhe një gjatësi të paracaktuar. Diku nga disa muaj deri në disa vjet. Ju do t’i merrni paratë në një shumë të vetme, pastaj do t’i paguani me pagesa të planifikuara rregullisht vetëm nëpërmjet kartes se identitetit.

Sa mund të huazoni me një kredi te shpejte?


Varet nga huadhënësi, por shumat në përgjithësi shkojnë nga disa qindra deri në disa mijëra dollarë. Në Capital Invest, shumat e miratimit të kredisë sonë shkojnë nga 5000-50.000 lekë, në varësi të gjendjes tuaj.

Për çfarë mund të përdorni kredi në para?


Çfarëdo që ju nevojitet! Shumë njerëz përdorin kredi në para për të mbuluar një shpenzim të papritur, si një faturë mjekësore. Të tjerët i përdorin ato për të konsoliduar borxhin e tyre në një pagesë, për të mbuluar pagesën paraprake për një makinë ose për të paguar për riparimet e shtëpisë.

Si te marrim kredi te shpejte me karte identiteti?


Kredi e shpejte me karte identiteti, ju mund të aplikoni për një në degët tona ose në websitin tonë. Me huadhënësit online, aplikimet dhe vendimet e miratimit kanë tendencë të jenë më të shpejtë dhe të përfshijnë më pak shkresa. Nëse jeni miratuar, ju do të merrni shumën e huasë në një shumë të vetme, zakonisht me transferim ose kontroll.

Capital Invest Sh.a

Capital Invest është institucion financiar, jo bankë e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010, liçensë nr. 19, për aktivitetin e mikrokredisë. Me një eksperiencë rreth 10 vjeçare, Capital Invest ka qënë pjesë integrale e mekanizmit financiar.

Mikrofinancimi është mekanizmi i cili u ofron nje segmenti të gjerë konsumatorësh mjete financiare. Kështu duke ndikuar në menyre të drejtpërdrejt situatën e tyre ekonomike. Duke adresuar mungesën e burimeve financiare në zonat apo grupe konsumatoresh me vështirësi financiare. Institucionet e mikrofinancës kanë qenë në gjendje të ndërtojnë një industri ndihmëse. Përpos asaj bankare, e cila nuk trajton kërkesat e këtij grupi.

Ne, synojme që në një hark kohor sa më të shkurtër, të arrijmë partneritetet dhe pozitën e nevojshme. Për të qenë sa me i aksesueshëm, fleksibël dhe i besueshëm për çdo konsumator në Shqipëri

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian