Capital invest logo

Këtu do të gjeni informacionet dhe njoftimet më të fundit nga Capital Invest sh.a.

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha

Lexo më shumë »

Formular aplikimi

(Aneksi 2)

Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian