Capital invest logo

Këtu do të gjeni informacionet dhe njoftimet më të fundit nga Capital Invest sh.a.

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha

Read more

Cfare ofrojme

Minikredi është produkti që ofron një financim të shpejtë për kërkesat tuaja financiare dhe shpenzimet

Read more

Kush jemi ne

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar

Read more

Formular aplikimi

(Aneksi 2)

Previous
Next
Previous
Next
en_GBEnglish (UK)