Capital invest logo
MiniKredi
Paratë në dorë për 15 minuta
0% interes
Mikro Kredi
për Bizneset
Kredi Agro
Partneri juaj
.
Previous
Next
MiniKredi
Për 15 minuta paratë në dorë
Mikro Kredi
për Bizneset
Kredi Agro
Ndërtimi i
plan-biznesit
Previous
Next

Promocion

Përfitoni nga ULJET që Capital Invest ofron për klientët besnikë! Aplikoni tani nëse je klient përsëritës pas herës së 3-të ose pas herës së 5-të, vetëm me një mjet identifikimi!

MiniKredi nga Capital Invest

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një kartë identiteti.

Business Micro loan

Nevoja për një kreditim të vazhdueshëm në një biznes, pavarësisht përmasave të tij, është pjesë e pandashme në zhvillimin e aktivitetit të tij.

Building
Plan Biznesi

Tek ne mund të gjeni mbështetjen e duhur për ndërtimin e një plan-biznesi, për të qenë gjithnjë e më solid dhe konkurrues në treg.

Mundësi
Punësimi

Shoqëria “Capital Invest” sh.a, Institucion Financiar Mikrokredie, kërkon të punësojë:

Schedule a meeting

en_GBEnglish (UK)

Kontrolloni Borxhin !​

Nëse nuk jeni të kujdesshëm, “BORXHI” do t’ju kontrollojë ju! Shumë “kredi” krijojnë probleme me pagesat. Merrni hua (borxh) aq sa mund të përballoni dhe e vlerësoni gjendjen tuaj financiare të sigurtë për ta shlyer.

Capital Invest Sha është këtu për t’ju ndihmuar!