Mirëprisni Pranverën me Capital Invest!

Mbuloni shpenzimet për të blerë dhurata apo për të udhëtuar me familjen/shoqërinë tuaj duke marrë kredi me 0 % INTERESA, dhe ulje në VETËM 0,4% KOMISION DITOR, pavarësisht nëse jeni klient i ri ose përsëritës!Shuma: 5.000-50.000 Lekë; Afati i shlyerjes: 7-30 ditë.Kriter: Marrëdhënie pune të paktën 3 muajt e fundit.Aplikim me kartë identiteti, aprovim në […]

Arkëtare/operatore

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi në kërkim të:Pozicioni: Arkëtare/operatoreDepartamenti: i KredisëVendndodhja: Dega Elbasan, Rr. Qemal Stafa, P.38, D.2 […]

Specialist i Rekuperimit dhe Koordinimit

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi në kërkim të:Pozicioni: Specialist i Rekuperimit dhe KoordinimitDepartamenti: I KredisëVendndodhja: […]

Specialist/e Monitorimi

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu, duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi ne kërkim të:Pozicioni:             Specialist/e MonitorimiDepartmenti:        KredisëVendndodhja:       TiranёMosha e preferuar: 25-35 vjec […]

Administrator pranë shoqërisë Capital Pay Shpk.

Mosha e preferuar: 25-35 vjec/e. Gjinia: Femër/Mashkull. Banues në Tiranë  Kualifikimet: Të ketë mbaruar një shkollë të lartë me drejtim menaxhimi ose financiar. Gjuhë të huaja: Italisht, Anglisht. Eksperiencë pune: në kompani që kanë punuar me Forex mbi 2 vite. Pagë 60-70 mijë lekë. Kërkohet të ketë leje drejtimi: klasi B CV mund ti dërgoni […]

Specialist Marketingu

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA  është  Institucion Financiar Mikrokredie.                  Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu, duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi ne kërkim të: Pozicioni:             Specialist/e MarketinguDepartmenti:        […]