Capital Invest Sh.a

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010). Produkti bazë që ofron është kredia në shuma të vogla, për klientë individë që kërkojnë të plotësojnë kërkesa të menjëhershme, me 0% interesa dhe […]

Cfare ofrojme

Minikredi është produkti që ofron një financim të shpejtë për kërkesat tuaja financiare dhe shpenzimet e papritura me të cilat mund të përballeni. Ju mund të aplikoni për kredi 4.000-50.000 Lekë vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), online ose në degët tona të Capital Invest, si dhe pranë agjentëve tanë RAEA dhe EasyPay. Në […]

Kreditimi per mbeshtetje

Arsyet për marrjen e një kredie personale, kreditimi per mbeshtetje. Ka shumë arsye që ju mund të dëshironi të konsideroni marrjen e një kredie personale, duke përfshirë: Emergjencat: Nëse keni nevojë të paguani faturat tani dhe nuk doni të vonoheni, mund të merrni një hua urgjente për të mbuluar ato shpenzime. Nëse humbni punën tuaj, […]

Si perfitohet kredia ditore

Si perfitohet kredia ditore? Çdo kush nga ne ka nevojat e tij për financim të momentit. Capital Invest me kredinë ditore ofron një zgjidhje të shpejt për kërkesat imediate për para. Vetëm me kartën e identitetit, ju mund të aplikoni për një kredi të shpejt në të gjithë rrjetin e degëve të Capital Invest. Gjithashtu […]

Agjencia me e mire per kredi te shpejte

Capital Invest është Agjencia me e mire per kredi. Ajo ju ofron të gjitha kredit që ju keni nevojë. Produktet e saj kryesore janë kredi konsumatore, kredi ditore, si dhe mikro kredi për biznes. Gjithashtu ajo ofron produktin e saj Mini Kredi. Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor […]

Kredia me interesa me te ulta

Çfarë është kredia me interesa me te ulta? Capital InvestKredia me interesa me te ulta është një lloj kredie me këste. Këto kredi personale janë shuma fikse me një afat kohor të përcaktuar të pagesës dhe zakonisht kanë një normë fikse interesi. Kreditë me interes të ulët janë ndër më konkurruesit për t’u kualifikuar, që […]

Si te marrim kredi te shpejte

Capital Invest sh.a ju mundëson marrjen e një kredie në shuma të vogla (5000-50000 Lekë) për kërkesat tuaja, në një kohë rekord. Nëse jëni lodhur nga procedurat e shumta dhe burokracitë e tepërta, e sidomos nga pritja në rradhë të gjata në banka dhe institucione të tjera financiare, atëherë jenë në vendin e duhur. Përse? […]