Specialist i Rekuperimit dhe Koordinimit

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi në kërkim të:Pozicioni: Specialist i Rekuperimit dhe KoordinimitDepartamenti: I KredisëVendndodhja: […]