Formular aplikimi

Plotësoni formularin më poshtë për të aplikuar për kredi. Nëse doni të dini më shumë kliko këtu. (Aneksi 2)

Si bëhen pagesat për MiniKredi?

Ripagimi i kredisë mund të bëhet me para’ në dorë pranë degëve tona në Tiranë, Durrës, Elbasan, Bajram Curri, si dhe në cdo pikë RAEA në të gjithë vendin, ose në llogaritë bankare (sipas detajeve në vijim), duke specifikuar numrin tuaj personal, siç paraqitet në kartën e identitetit, si dhe numrin e kredisë suaj. Emri i Përfituesit: Capital Invest […]

Si të aplikojmë për kredi të shpejtë

Si të aplikoj? ZGJIDH SHUMËN DHE AFATIN E PAGESËS Zgjidhni shumën e dëshiruar (4000-50000 Lekë) Zgjidhni afatin (7-30 ditë) Klikoni “Apliko” RREGJISTRO TË DHËNAT E TUA (vetëm herën e parë) Vendosni ID-në, numrin e telefonit dhe e-mail-in tuaj Skuadra MiniKredi do t’ju kontaktojë pas aplikimit tuaj TËRHIQ KREDINË Tërheqja CASH mund të kryhet pranë degëve […]