KONTROLLONI BORXHIN- Mos e lini atë t’iu kontrollojë ju!

KONTROLLONI BORXHIN  !  Nëse nuk jeni të kujdesshëm, “BORXHI” do t’ju kontrollojë ju! Shumë “kredi” krijojnë probleme me pagesat. Merrni hua (borxh) aq sa mund të përballoni gjendjen tuaj financiare dhe kur të jeni të sigurt për mundësinë e shlyerjes. Shmangni kreditë e shumëfishta; sidomos marrjen e një kredie për të paguar një kredi tjetër. […]

Kush jemi ne

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010).Produkti bazë që ofron është kredia në shuma të vogla, për klientë individë që kërkojnë të plotësojnë kërkesa të menjëhershme.Cilësia, transparenca dhe fleksibiliteti janë karakteristika […]

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha

Pse te zgjedh Capital Invest

Capital Invest është gjithmonë pranë jush, me financim të shpejtë, 0% INTERESA dhe 0,5%-1% komisione ditore. Ju mund të merrni kredi nga 5000-500000 Lekë, nëpërmjet aplikimit shumë të thjeshtë, VETËM ME NJË MJET IDENTIFIKIMI (kartë identiteti/pasaportë). Aplikimi aprovohet NË 15 MINUTA, nëse ju përmbushni kriteret e përcaktuara (të jeni shtetas dhe rezident në Shqipëri, në […]

Kredi personale

Cfarë është një kredi personale? Kredia personale është marrja hua e një shume parash për t’i përdorur për qëllime të ndryshme si: mbulimi i shpenzimeve të papritura (vizita mjekësore), rinovimi i ambienteve të shtëpisë/zyrës, udhëtime etj. Avantazhi kryesor i kredisë personale është fleksibiliteti; një bankë apo institucion financiar lejon një individ që të shlyejë borxhin […]

Si funksionon aplikimi për kredi të shpejtë?

1.Zgjidh shumën dhe afatin e pagesësZgjidhni shumën e dëshiruar (5000-50000 Lekë)Zgjidhni afatin (7-30 ditë)Klikoni “Apliko”2.Regjistro të dhënat e tua (vetëm herën e parë)Vendosni ID-në, numrin e telefonit dhe e-mail-in tuajSkuadra MiniKredi do t’ju kontaktojë pas aplikimit tuaj3.Tërhiq kredinëTërheqja CASH mund të kryhet pranë degëve tona ose të partnerëve tanë, duke paraqitur vetëm ID-në tuaj (adresat […]

Para te shpejta

Si te marrim para te shpejta? Cfarë është një kredi e shpejte? Një kredi e shpejte është një kredi me këste personale afatshkurtra ku ju mund të merrni para te shpejta. Mund ta përdorni për të mbuluar një shpenzim të papritur ose urgjencë. Kreditë me këste kanë një normë interesi fikse dhe një gjatësi të […]

Para me hua

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson para me hua, pra kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një kartë identiteti. Kredi e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha. Aplikimi për kredi mund të bëhet edhe ONLINE, nga celulari juaj, tableti apo një kompjuter pavarësisht orarit, ditës apo […]

Kredia per shtepine

Çfarë është kredia per shtepine? Një hua ose kredi për shtëpi, e njohur edhe si kredia hipotekore. Kredia per shtepine është një shumë parash e huazuar. Kredia per shtepine, Ajo i referohet një kredie të përdorur për të blerë ose mbajtur një shtëpi. Për të blerë një tokë ose lloje të tjera të pasurive të […]

Kredia pa kolateral

Çfarë është kredia pa kolateral? Një kredi e pasigurt është një hua që nuk kërkon asnjë lloj kolaterali. Në vend që të mbështeten në asetet e huamarrësit si garanci, huadhënësit miratojnë disa kredi të pasigurta. Duke u bazuar në aftësinë kreditore të huamarrësit. Shembuj të huave të pasiguruara përfshijnë kredi personale, kredi studentore dhe karta […]