Capital invest logo

Capital Invest Sh.a

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010).
Produkti bazë që ofron është kredia në shuma të vogla, për klientë individë që kërkojnë të plotësojnë kërkesa të menjëhershme, me 0% interesa dhe VETËM 0,5%-1% komision ditor.

Shpërndaje me miqtë tuaj

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Formular aplikimi

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next
en_USAlbanian