Capital Invest Sh.a

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010). Produkti bazë që ofron është kredia në shuma të vogla, për klientë individë që kërkojnë të plotësojnë kërkesa të menjëhershme, me 0% interesa dhe […]

Mirëprisni Pranverën me Capital Invest!

Mbuloni shpenzimet për të blerë dhurata apo për të udhëtuar me familjen/shoqërinë tuaj duke marrë kredi me 0 % INTERESA, dhe ulje në VETËM 0,4% KOMISION DITOR, pavarësisht nëse jeni klient i ri ose përsëritës!Shuma: 5.000-50.000 Lekë; Afati i shlyerjes: 7-30 ditë.Kriter: Marrëdhënie pune të paktën 3 muajt e fundit.Aplikim me kartë identiteti, aprovim në […]

KONTROLLONI BORXHIN- Mos e lini atë t’iu kontrollojë ju!

KONTROLLONI BORXHIN  !  Nëse nuk jeni të kujdesshëm, “BORXHI” do t’ju kontrollojë ju! Shumë “kredi” krijojnë probleme me pagesat. Merrni hua (borxh) aq sa mund të përballoni gjendjen tuaj financiare dhe kur të jeni të sigurt për mundësinë e shlyerjes. Shmangni kreditë e shumëfishta; sidomos marrjen e një kredie për të paguar një kredi tjetër. […]

Cfare ofrojme

Minikredi është produkti që ofron një financim të shpejtë për kërkesat tuaja financiare dhe shpenzimet e papritura me të cilat mund të përballeni. Ju mund të aplikoni për kredi 4.000-50.000 Lekë vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), online ose në degët tona të Capital Invest, si dhe pranë agjentëve tanë RAEA dhe EasyPay. Në […]

Kush jemi ne

“Capital Invest” sh.a është një institucion financiar jo-bankë, e themeluar në vitin 2007, e liçensuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 2010 për aktivitetin e mikrokredisë (liçensë nr. 19, dt. 04/08/2010).Produkti bazë që ofron është kredia në shuma të vogla, për klientë individë që kërkojnë të plotësojnë kërkesa të menjëhershme.Cilësia, transparenca dhe fleksibiliteti janë karakteristika […]

Mini Kredi

Produkti Mini Kredi është një produkt ofertë që mundëson kredi personale, pa garantor ose kolateral dhe vetëm me një mjet identifikimi (kartë identiteti/pasaportë), e lëvruar në një kohë të shpejtë rekord nga Capital Invest sha

Arkëtare/operatore

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi në kërkim të:Pozicioni: Arkëtare/operatoreDepartamenti: i KredisëVendndodhja: Dega Elbasan, Rr. Qemal Stafa, P.38, D.2 […]

Specialist i Rekuperimit dhe Koordinimit

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu,duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të  projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi në kërkim të:Pozicioni: Specialist i Rekuperimit dhe KoordinimitDepartamenti: I KredisëVendndodhja: […]

Specialist/e Monitorimi

Shoqëria CAPITAL INVEST SHA është Institucion Financiar Mikrokredie.                 Prirja dhe këmbëngulja për të ofruar cilësi dhe inovacion është vlerësuar nga klientët dhe nga tregu, duke dhuruar motivimin për të bërë gjithmonë e më shumë drejt realizimit të projekteve të reja edhe më ambicioze për të ardhmen. Ne jemi ne kërkim të:Pozicioni:             Specialist/e MonitorimiDepartmenti:        KredisëVendndodhja:       TiranёMosha e preferuar: 25-35 vjec […]

Administrator pranë shoqërisë Capital Pay Shpk.

Mosha e preferuar: 25-35 vjec/e. Gjinia: Femër/Mashkull. Banues në Tiranë  Kualifikimet: Të ketë mbaruar një shkollë të lartë me drejtim menaxhimi ose financiar. Gjuhë të huaja: Italisht, Anglisht. Eksperiencë pune: në kompani që kanë punuar me Forex mbi 2 vite. Pagë 60-70 mijë lekë. Kërkohet të ketë leje drejtimi: klasi B CV mund ti dërgoni […]